За нас

Повече от петнадесет години имаме щастието да практикуваме една от най-интересните и завладяващи професии на света – търговията с антиквариат и предмети на изкуството. Да търсим и откриваме редки антикварни предмети, картини и други произведения на изкуството за нашите клиенти е истинско удоволствие за нас. Безграничното ни любопитство и страстта към историята са главната ни движеща сила. Те ни карат да подхождаме с голяма коректност и отговорност към всяка сделка, без значение дали купуваме или продаваме.

Винаги подхождаме с голямо внимание, особено, когато става дума за предмети пряко свързани с българската история. Защото българската история е неизчерпаем източник на вяра и надежда, тя е извор на национална гордост и достойнство. За нас е важно опазването на нашите си ценности и се стремим всячески да ги запазим. Нерядко откриваме такива предмети излезнали преди години от границите на България и правим всичко възможно да ги върнем тук, където им е мястото.

В магазина ни в центъра на гр. София или тук на страницата ни, можете да откриете страхотни предмети за вас и вашия дом, както и оригинални идеи за подарък за всеки повод.

Неповторимата история, която носи със себе си всяка една вещ, прави всяка покупка уникална и интересна.

За нас ще бъде чест да срещнем нови приятели, ценящи красивите, старинни предмети, обичащи историята и изкуството, и докоснати по някакъв начин от интересния свят на антиквариата.

– Красимир Радев

null

Изкупуваме предмети и картини

Ние от Антиквариат Радев изкупуваме на най-добри цени, всякакви старинни предмети, ценности, картини и др.
Правим реална оценка на момента, посещаваме адреси и плащаме в брой или по банка.